Buadset 0 Posted August 24 Share Posted August 24 تجربه شرط بندی روی مسابقات تنیس برای من متفاوت از فوتبال بود. هر امتیاز ارزش زیادی داشت و همین موضوع باعث شد تمرکز من چند برابر شود. حتی در زمان باخت بازیکنم، باز هم از مسابقه لذت بردم. آیا شما هم روی ورزشهای فردی شرط گذاشتهاید؟ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrastikN 0 Posted August 24 Share Posted August 24 وقتی برای اولین بار روی تنیس شرط بستم، هر سرویس و هر رالی برایم هیجانانگیز شد. تمرکز من روی مسابقه بسیار بیشتر شد و حتی با وجود باخت بازیکنم، باز هم لذت زیادی بردم. بازی همچنان پر از هیجان بود. بعد از مسابقه تصمیم گرفتم تحلیل بیشتری بخوانم و به (Onjabet ایران آنلاین) رفتم. مطالب آن ساده و روان نوشته شده بودند و کمک کردند بفهمم چرا بعضی بازیکنان در لحظات حساس بهتر عمل میکنند. مرور چندباره این مطالب دیدگاه جدیدی به من داد. این تجربه باعث شد شرط بندی را بیشتر به عنوان سرگرمی و یادگیری ببینم تا فقط برد یا باخت. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts