Jump to content

Diskuse o účincích a příchutích THC

Marceline
 Share

Recommended Posts

Ahoj všichni! Nedávno jsem se začal zajímat o THC bonbóny a jejich účinky, hlavně co se týče relaxace a spánku. Zatím jsem vyzkoušel jen pár produktů a některé měly silnější efekt než jiné. Také mě zajímá, jaké příchutě jsou nejlepší – někdo mi říkal, že ovocné příchutě se hodí víc, ale jiní preferují něco jemnějšího, jako je vanilka nebo med. Máte s tím někdo zkušenosti? Jaké bonbóny byste doporučili?

Ahoj Petře! Taky mě to zajímalo a pár produktů jsem už vyzkoušela. Je pravda, že účinek se může lišit podle složení a dávkování. Já mám osobně nejlepší zkušenost s ovocnými příchutěmi, hlavně mango a jahoda, protože mají příjemnou sladkost, která nepřebíjí přirozenou chuť konopí. Pokud hledáš něco na lepší spánek, možná by ti vyhovovaly bonbóny s vyšším obsahem CBN, které mají uklidňující účinek.

Jestli chceš vybrat něco opravdu kvalitního, podívej se na THC Bonbony. Je tam široký výběr různých příchutí i koncentrací, takže si můžeš najít něco přesně podle svého vkusu a potřeb. Já si tam objednala pár balení a zatím jsem spokojená. Každopádně doporučuju začít s nižší dávkou a postupně zjistit, co ti nejvíc sedí.

Edited by dannywito

Přijde mi fajn, že existují i různé intenzity účinku, takže si každý může najít to, co mu vyhovuje. Možná si je taky objednám na vyzkoušení, hlavně kvůli relaxaci po dlouhém dni v práci. Máte nějaké tipy na správné dávkování pro začátečníky?